Деловни објекти

Деловни објекти, кујни во деловни објекти, мебел за канцеларии и образовни центри, градинки, бироа и полици, се на едно место. Побарајте не за консултации.

Елементите за деловни објекти ги изработуваме од фурниран медијапан, квалитетно оплеменета иверка од брендот Егер или фарбан медијапан по ваш избор.

Користиме механизми со меко затварање   на вратите и фиоките,  најчесто  од   Австриската фирма Блум,   но може  и поефтина варијанта во зависност од вашиот буџет.

Зидни облоги или апликации се изработуваат   од мадијапан, масивно дрво,   фурниран медијапан или квалитетно оплеменета иверка.   

Рачките се секогаш по ваш избор. (може да ги погледнете нашите готови модели на рачки во линкот ставен во првиот збор на реченицата)

Закачалките се секогаш ваш избор. (може да ги погледнете нашите готови модели на закачалки во линкот ставен во првиот збор на реченицата)

Скалите ги изработуваме од багрем, бука, орев, цреша, дабово дрво или други типови на дрва по нарачка. (може да ги погледнете нашите готови проекти во линкот ставен во првиот збор на реченицата)

Соработуваме со искусни, креативни архитекти за исполнување на секоја ваша желба.

Во продолжение, дел од нашите готови проекти.