Alka Mebel Stil

ALka Logo

За Алка Мебел Стил

Ал-Ка е фамилијарна фирма чија основна дејност е изработка на мебел по нарачка. Нашата приказна започнува во 1993 година и низ годините на своето постоње постојано се воведуваат новини кои се во склад со модерното живеење и потребите на клиентите. Мебелот кој излегува од работилницата внесува нова енергија во домовите и деловните простори на клиентите затоа што во самата изработка фокусот е насочен кон природната убавина на дрвото преточена во функционални и хармонични форми.

Консултирајте се со нашиот тим за вашиот сон да го оствариме и да живеете и работите во квалитетна средина.

Продукти

Завршени Проекти

EnglishMacedonian