Спална соба

Сите сакаме удобна и модерна спална од соништата. Затоа ние сме тука за да ги оствариме вашите соништа и да ја добиете посакуваната спална.

Елементите за спална соба ги изработуваме од фурниран медијапан, фарбан медијапан по ваш избор, квалитетна оплеменета иверка од производителот Егер или од масивно дрво.

Користиме механизми со меко затворање на вратите и фиоките, најчесто од  Австриската фирма Блум, но може да се искористат и други механизми во зависност од вашиот буџет. 

Рачките се секогаш по ваш избор. (може да ги погледнете нашите модели на рачки во линкот ставен во првиот збор на реченицата)

Закачалките се секогаш ваш избор. (може да ги погледнете нашите модели на закачалки во линкот ставен во првиот збор на реченицата)

Соработуваме со врвни, креативни и искусни архитекти за реализирање на сечија желба. 

Погледнете дел од нашите завршени проекти во продолжение.