Купатило

Елементите во купатилото може да се изработат од фарбан медијапан или од фурниран медијапан. Можете и да ги комбинирате во зависност од вашата замисла и потреба. 

Користиме механизми со меко затварање   на вратите и фиоките, најчесто од Австриската фирма Блум, но може и поефтина варијанта во зависност од вашиот буџет.

Рачките се секогаш по ваш избор. (може да ги погледнете нашите модели на рачки во линкот ставен во првиот збор на реченицата)

Закачалките се секогаш ваш избор. (може да ги погледнете нашите модели на закачалки во линкот ставен во првиот збор на реченицата)

Соработуваме со искусни, креативни архитекти за исполнување на секоја ваша желба.

Во продолжение, дел од нашите готови проекти.