ПОДНИ МЕДИЈАПАНСКИ ЛАЈСНИ

Дајте им посебен сјај на вашите ѕидови во деловните објекти, ходникот, спалната соба и сите други соби во вашиот дом со нашите подни медијапански лајсни.

Изберете од нашиот богат избор на бои и големини за подни медијапански лајсни.

Лајсните се достапни во сиров медијапан со основна и завршна боја

Достапни висини 5см, 6см, 7см, 8см, 9см, 10см 12см, 14см, 16см, 18см, 20см, 22см

Дебелина на лајсните Од 17мм до 21мм