ЗАКАЧАЛКИ

Модерно дизајнирани закачалки може да го разубават секој простор. Ние ви нудиме закачалки изработени од дрво или комбинација на дрво со епоксидна смола. Закачалките ги изработуваме од даб, бука, орев, медијапан и фурниран медијапан.