Ходник

Елементите во ходникот ги изработуваме од фурниран медијапан, квалитетно оплеменета иверка од брендот Егер или фарбан медијапан по ваш избор.

Користиме механизми со меко затварање   на вратите и фиоките,  најчесто  од   Австриската фирма Блум но може  и поефтина варијанта во зависност од вашиот буџет.

Рачките се секогаш по ваш избор. (може да ги погледнете нашите модели на рачки во линкот ставен во првиот збор на реченицата)

Закачалките се секогаш ваш избор. (може да ги погледнете нашите модели на закачалки во линкот ставен во првиот збор на реченицата)

Скалите ги изработуваме од багрем, бука, орев, цреша, дабово дрво или други типови на дрва по нарачка. (може да ги погледнете нашите готови проекти на скали во линкот ставен во првиот збор на реченицата)

Зидни облоги или зидни апликации се изработуваат од мадијапан, масивно дрво, фурниран медијапан или квалитетна оплеменета иверка 

Соработуваме со искусни, креативни архитекти за исполнување на секоја ваша желба.

Во продолжение, дел од нашите готови проекти.